Елина, която трябваше да напуснe с празни ръце Игри на волята,

...
Елина, която трябваше да напуснe с празни ръце Игри на волята,
Коментари Харесай

Елина и Борис от Игри на волята: Подготвихме се, но стана лошо

Елина, която трябваше да напуснe с празни ръце  " Игри на волята ", се яви в студиото на Гала с приятеля си Борис, който е някогашен участник в шоуто и един от най-изявените състезатели. Пред Гала по Нова тв двамата споделиха по какъв начин се е стигнало до отпадането на момичето: 

" Исках да си основа лично усещане, той ме предизвести, бях готова за най-лошото, само че стана още по-зле. Това никой не го очакваше с запасите. Излязохме като тим, а трябваше да се самоунищожаваме на арената.
Битката беше доста забавна като съставни елементи, само че на мен плуването не ми е мощна част, а то беше най-важното. От всички борби, три бяха плуване " - описа Елина. 

" Ако би трябвало да бъдем откровени, ние се подготвяхме с плуването, само че тя от дете изпитва под паника боязън от водата и много късно се е научила да плува - след 20- годишна възраст. Справя се добре, в случай че е с очила, с цел да вижда какво се случва към нея. Влизайки без очила във водата, още веднъж усеща тая суматоха. Опитахме се да го преодолеем в басейн, от самото начало гледахме да не се удави... " - показа половинката на състезателката.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР